Werken bij ASG

Werken bij de Almeerse Scholen Groep

Onze docenten, leerkrachten, directies en ondersteunend personeel werken samen aan de beste onderwijsorganisatie van Nederland. Onze medewerkers kiezen voor deze ambitie. Omdat zij het best mogelijke onderwijs willen bieden aan onze leerlingen.
ASG is altijd op zoek naar nieuw en bewezen talent. Spreekt de ambitie van ASG u aan? Informeer dan naar de carrièremogelijkheden binnen ASG. U kunt een e-mail sturen naar vacature@asg.nl.

Vacatures

Kijk op onze site werkenbijASG.nl naar alle mogelijkheden en meest recente vacatures.

Talentroute

Speciaal ontwikkeld door en voor ASG: de mogelijkheid om in slechts 14 maanden je pabo-diploma te halen. Met deze ambitieuze opleiding, de Talentroute, zorgen we er samen voor dat je startbekwaam bent en na het behalen van je diploma bij een van onze 40 basisscholen voor de klas staat.
Niet iedereen kan mee doen in onze Talentroute. Als je beschikt over minimaal een hbo-opleiding en door de stevige selectie komt, maak je kans op 1 van de 10 plekken die we voor komend schooljaar in de Talentroute hebben. Na het behalen van je diploma ben je verzekerd van een baan bij de grootste werkgever van Flevoland, waar je continu aan je eigen talent én het talent van jouw leerlingen kunt blijven werken.

Meer weten over de Talentroute? Neem contact op via werkenbijasg@asg.nl of bel 036 – 540 63 63. Of bekijk de vacature en solliciteer direct.