Nieuwe rector Meergronden benoemd

18-05-2015

Op 1 augustus 2015 start Simone de Kruijk als rector van OSG De Meergronden in Almere Haven. Zij neemt het stokje over van Joséphine Rutten die aan het einde van dit schooljaar vertrekt als rector van de school.

OSG De Meergronden maakt onderdeel uit van de Almeerse Scholen Groep. OSG De Meergronden is een scholengemeenschap met een breed onderwijsaanbod (LWOO, VMBO BBL, KBL en TL, HAVO en VWO) en biedt Tweetalig Onderwijs aan op VMBO en HAVO/VWO niveau. De school profileert zich in curriculum en didactisch onderwijsconcept met internationale activiteiten en 21e eeuwse vaardigheden.

Herbert Griffioen, lid van het College van Bestuur van de Almeerse Scholen Groep, is zeer tevreden met de benoeming van Simone de Kruijk. “Ik ben ervan overtuigd dat Simone de ervaren vakvrouw is die De Meergronden nodig heeft en ik weet zeker dat zij alle uitdagingen prima aankan”, aldus Griffioen.
Simone beschikt over ruime ervaring als schoolleider in het voortgezet onderwijs, waarvan de laatste vijf jaar als conrector van het Helen Parkhurst en sinds dit schooljaar in dezelfde functie op het Montessori Lyceum Flevoland. Zij startte haar loopbaan in het voortgezet onderwijs als docent geschiedenis.
 
Wij wensen Simone veel succes in haar nieuwe functie.